Czy Jacek Soplica był w Nowem??????????????????
|
Bies |
Dodany dnia 14-12-2004 23:09
|
Użytkownik
Data rejestracji: 17.12.03
|
Racyja - niech narodowie wżdy postronni znają, że nowianie Jacka S. znają...i uwielbiają.
[addsig] |
|
|
|
|
Dodany dnia 09-01-2005 23:26
|
|
dunder obwieszcxzał rok ów Jackowym ogłosić. Paki wokół amfiteatru piknik urządził - myślę, że ralacyją zda. Oj kręci sie ów Mićkiewicz i jego Soplica wokół Neuenburga aż zakonniki gotowi powstawać z krypty a grobowców z o. Ottonen Waxem na przodzie. |
|
|
|
kabest47 |
Dodany dnia 05-04-2005 22:50
|
Użytkownik
Data rejestracji: 08.02.05
|
Oj Dunder, podejrzewam, że przejazneTobie byty wprowadziły Cię w temat, iż znalazłeś w Muzeum Literatury w Warszawie takie cymelia/vide post z 17 04 2004 przez Dunder ,na stronie 5/ o których nie śniło sie studentom. Myszkowałeś jak doktorant, dałes rewelacyjne sprawozdanie, a reakcją psora była tylko pięść palców. Wprawdzie ode mnie, Oldanimala też masz grabę, ole moja pięść oprócz pięciu palców ma jeszcze dla uzupełnienia błonę między palcami. To daje większy efekt. Dale placet.3V! |
|
|
|
dunder |
Dodany dnia 06-04-2005 17:27
|
Użytkownik
Data rejestracji: 06.02.04
|
Niemożliwe aby starsza osoba - kabest - z własnej i nieprzymuszonej woli zajrzała do zaścianka nowskiego. Pewnikiem to sprawka Zosi - dziewczęcia hożego acz niedoświadczonego, mej koleżanki z klasy sprawka. Niech to dunder świśnie - dzięki za gratulacje, mimo że się nie znamy - ale niech żywi nie tracą nadzei - boć może kiedyś nasze steczki się skrzyżują i poznamy się choćby w Nowiu nad Wisłą a wtedy dundry kociewskie będą gwarzyć niczym Gerwazy z Protazym: Tak, tak serdeńko Gerwazeńku...
|
|
|
|
kabest47 |
Dodany dnia 06-04-2005 17:52
|
Użytkownik
Data rejestracji: 08.02.05
|
Jasne, jak grom z nieba, żeć Zośki to sprawa! Naturę mam taką, iż kiedy wytknie mi kto, żem niedoinformowany, to drązyć będę temat - jak Ty Dunder. Jednako bez świstania i przeganiania Lepperów, grzybów i odimiennych. Mają zdania odrębne i prawo do wygłaszania swoich racji{sic!}. Toć żyjemy w globalnej, wolnej wiosce.
P.S. Dziękuję Zosi i pozdrawiam. |
|
|
|
dunder |
Dodany dnia 06-04-2005 22:05
|
Użytkownik
|
Jasne, że mają prawo głosu - ja pewnikiem tyż mimo żem młodzik z budy. Ale czy wioska ta wolna???? Chyba, że masz kiepski procesor bo u mnie śwista i dundrocze a Leppery niech zmiatają na drzewo... Gdyby gdziesik w pobliżu byli Dobrzyńscy przegnaliby Jedrusia a to Brzytewką a drugimi narzędźmi...Pozdrowienie a Odlanimala |
|
|
|
|
Dodany dnia 16-04-2005 14:25
|
|
JACEK SOPLICA????? |
|
|
|
dunder |
Dodany dnia 07-11-2005 19:52
|
Użytkownik
|
Idą jesienne pluchy; na portalu coraz więcej zagubionych userów, którzy nie mogą w plener udawać się. Dyskusja i debaty a kłotnie sięgnęły zerowego poziomu więc może wrócić do Jacka Soplicy i zapytać Czy Jacek Soplica spotkał się w Nowem z Rafałem Olbromskich?
Dla najmłodszych userów przypomnienie lektur szkolnych: Jacek Soplica występuje w Panu Tadeuszu a Rafał Olbromski w Popiołach.
[addsig] |
|
|
|
dunder |
Dodany dnia 07-11-2005 19:53
|
Użytkownik
|
OLBROMSKIM - SORRY ZA PRZEJĘZYCZENIE
[addsig] |