Maj 02 2025 08:03:24
Nawigacja
· Strona Główna
· Artykuły
· Download
· Forum
· Galeria
· Kontakt
· Szukaj
Zobacz temat
Nowe nad Wisłą, Neuenburg an der Weichsel » Portal Nowego nad Wisłą » Forum
 Drukuj temat
Film
1125
???///
Edytowane przez 1125 dnia 28-02-2009 17:26
Koniec świata nastąpi 21.12.2012. Dokładna godzina, zostanie wyłoniona w drodze referendum.Pfft

zimmek
barbaros napisał/a:
Obstawiam filmy - "Stąd do wieczności", "Śniadanie u Tiffany'ego" i oczywiście "Przeminęło z wiatrem"...Wink

Jednak panie pierwsze, a tak liczyłem na kornomaniaka. Barbaros świetnie Stąd do wiecznośći z Burtem Lancasterem i Deborach Kerr, Przemineło z wiatrem z Clarkiem Gable i Vivien Leigh a trzeci film to zakazany w Stanie Utah. Film jest westernem opowiadającym o historii dwóch kowbojów - gejów. Obaj żenią się z kobietami, jednak kontynuują swój związek przez lata.
Fotografia reportażowa i przyrodnicza
http://picasaweb....m/zimmek68
Fotografia okolicznościowa
http://mariuszzim...ogspot.com

http://mariuszzimny.blogspot.com
barbaros
Ależ przecież "Noc żywych trupów" to żaden horror(chyba tylko z nazwy), lecz prześmieszna komediaPfft Pamiętam, że ryczałam ze śmiechu oglądając ten filmSmile
barbaros

1125
???///
Edytowane przez 1125 dnia 28-02-2009 17:27
Koniec świata nastąpi 21.12.2012. Dokładna godzina, zostanie wyłoniona w drodze referendum.Pfft

barbaros
Zgadzam się z Tobą - najlepsze(ale jednak mało zabawne) horrory serwują nam nasi politycy.. Lepiej zmienić temat....CoolFrown
barbaros

kornomaniak
Sorrki Zimmek że cie rozczarowałem ale nie miałem jak odpisać Jeśli chodzi o ten trzeci film to chodzi o Tajemnica Brokeback Mountain. Taki słynny pocałunek w sumie nie z filmu ale dotyczy aktorów to jak na gali rozdania Oscarów Adrien Brody pocałował Hally Berry ależ to było takie spontaniczne Grin

barbaros
Kolejna zagadka. Ten aktor został w r.1997(magazyn Empire) uznany za aktora wszechczasów zajmując 62 miejsce wśród stu kandydatów. Wcielił się w role trzech wielkich muzyków a sam uwielbia zespół Led Zeppelin( jak ja). Jest koziorożcem (jak ja).Jest najmlodszym studentem, jaki kiedykolwiek został przyjęty do elitarnej szkoły Julliard w Nowym Jorku. Galeria zdjęć z różnych filmów tego aktora potwierdza, że potrafi on zmieniać radykalnie swój wygląd przygotowując się do roli.O kogo chodzi...?
barbaros

kornomaniak
Barbaros chodzi o Vala Kilmera ja go kojarzę z filmu " Święty" a pro po też jestem koziorożcem Grin No to zagadka Val Kilmer zagrał w pewnym filmie gdzie duża część aktorów stanowili karły jaki ma tytuł i z którego jest roku????Pfft

barbaros
Tak, kornomaniak, chodzi o Vala Kilmera. Rzecz jasna - masz na myśli "Willow"(1988), w filmie tym występuje cała wioska karzełków. A propos - właśnie na planie tego filmu Val Kilmer poznał swoją przyszłą żonę ( ma z nią dwoje dzieci, ale już nie są razem..życie...)
barbaros

zimmek
kornomaniak napisał/a:
Sorrki Zimmek że cie rozczarowałem ale nie miałem jak odpisać Jeśli chodzi o ten trzeci film to chodzi o Tajemnica Brokeback Mountain. Taki słynny pocałunek w sumie nie z filmu ale dotyczy aktorów to jak na gali rozdania Oscarów Adrien Brody pocałował Hally Berry ależ to było takie spontaniczne Grin

Brawo!!! zagadka była dość trudna .Tak na zakończenie całowanie działa antystresowo poprawia krążenie, ale może wywołać opryszczkę lub ospę lub co gorsze spowodować mononukleozę.Wink
Fotografia reportażowa i przyrodnicza
http://picasaweb....m/zimmek68
Fotografia okolicznościowa
http://mariuszzim...ogspot.com

http://mariuszzimny.blogspot.com
barbaros
Chyba nie sądzisz, zimmek, że kogokolwiek zniechęcisz tymi informacjami do całowania....?Wink
barbaros

kornomaniak
Kolejne wyzwanie. W przezabawnej komedii Ace Ventura Psi Detektyw w klubie występuje pewien haevy metolowy zespół. Prosze podaj jego nazwe

kosa_spalinowa
Nie heavy tylko death metalowy to zasadnicza roznica a kapela ta zwie sie Cannibal Corpse zagrali w klasycznym składzie sami zostali zaproszeni przez Jima bo w tym czasie był fanem takiej muzyki

kosa_spalinowa
Barbaros "Noc żywych trupów" to kult jesli chodzi o horrorySmile

kornomaniak
kosa_spalinowa przepraszam za tak rzeczowy błąd ale nie znam się aż tak dobrze na tych wszystkich rodzajach metalu Frown Odpowiedź oczywiście dobra No to może jeszcze jedna zagadka związana z Jimem Carreyem. W najnowszym filmie Pt "Liczba 23" Postać grana przez Carreya czyta pewną książkę. Jakie nazwisko widnieje na okładce książki i jaki nosi tytuł ????

kosa_spalinowa
Liczba 23. Studium paranoi a nazwisko Fingerling zgadza sie bo? nie jestem pewien. Kornomaniak na wszystkich nie trzeba ale podstawy wypada znac Winkwokalista zespołu ktorego nazwe masz w nicku jest fanem cannibal corspe

kornomaniak
Johnattan Davis Jest fanem Camiball Corpse nie wiedziałem ale człowiek uczy się całe życie , podobno. Co do odpowiedzi to tytuł się zgadza na 100 % ale Fingerling w rzeczy samej napisał tą książkę ale jego nazwisko zostało zaklejone innym i o nie właśnie mi chodzi

kornomaniak
U widze że dziś cisza a ja mam pytanie czy ktoś kiedyś może widział film o takich trzech małych chłopcach (braciach) których dziadek uczył kung fu a oni się mu ciągle psocili. Film oczywiście bardzo stary podejżewam ze pewnie ok 80 roku ogladałem go jak byłem mały i za diabła nie wiem jaki to był tytuł. Może ktoś też go kiedyś widział.

animag
O dwóch takich co ukradli ....PfftPfftPfftPfft

kornomaniak
animag o trzech a nie dwóch i nie wiem kto miałby ich tam kung fu uczyć Pfft a zresztością ani kiedyś ani teraz nie przepadam za złodziejami księżyca Grin

Przejdź do forum:
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło