Maj 02 2025 00:48:47
Nawigacja
· Strona Główna
· Artykuły
· Download
· Forum
· Galeria
· Kontakt
· Szukaj
Zobacz temat
Nowe nad Wisłą, Neuenburg an der Weichsel » Portal Nowego nad Wisłą » Forum
 Drukuj temat
Po co mi muzg.....?
artystka
Masz rację ,żeby obiektywnie ocenić człowieka najpierw należy go poznać...Jednak wygląd zewnętrzny jest istotny i czasem można z niego wiele wywnioskować...
[addsig]

kotlet
Niby tak, ale nadal uważam że po wyglądzie nie można oceniać ludzi. Niektórzy ludzie nie mają najlepszego statusu majątkowego więc ubierają sie tak jak ich stać. A są to porządni ludzie, dobrzy przyjaciele. Co z tego że nie stać ich na oryginalne ubrania. Jest wiele takich osób, które mają markoe rzeczy, a swoim zachowaniem nie reprezentuja nic pozytywnego.
[addsig]

artystka
Mylisz się bo nie chodzi mi o markę lecz o STYL...a orginalny image można stworzyć bez względu na statys majątkowy!!!
[addsig]

kotlet
No może masz racje ale co do jednego chyba się zgadzamy, że nie można oceniać ludzi po SAMYM wyglądzie. Ja już sie pare razy na tym przejechałem i coś na ten temat wiem.

Artystka ma rację- chodzi o image- a najlepiej jeszcze o swój własny image i Kotlet go ma - ma dres, ma swój rozwijący się mózg , i nie zwraca na to uwagi, że dres

jest dla "dresiarzy"...

kotlet
Brawo. Mam tylko jedno zastrzeżenie. Dres jest dla wszystkich. Ale Ci co go noszą po prostu są identyfikowani jako dresiarze. Może to jest dobre, a może złe. Ja nie wiem. Ja prawdziwym dresiarzem się nie czuję, choć noszę dres. I myśle że nie wszystcy którzy noszą takie ubranie są prawdziwymi dresiarzami.

To zależy jak rozumieć pojęcie "prawdziwy dresiarz",bo jeżeli na codzień korzystasz z solarium,ubierasz się tylko w sklepach typu "adidas","nike"itd(oczywiście to nie reklama ) To być może,że zostaniesz uznany za "prawdziwego dresiarza",ale to też różnie bywa...

Każdy z Nas chyba nosi dres, chociażby na lekcji w-f czy też jak już ktoś wspomniał na działce...w tym jest najwygodniej Pozdrawiam wszystkich "działkowych dresiarzy"
[addsig]

kotlet
Nie wiem jak inni ale ja za dresiarza sie nie uważam. Po prostu jak było powiedziane, dresy są wygodne, a czemu nie mam nosić czegoś co jest wygodne. Pewno większość ludzi używa dresy, tylko część po prostu nie chce się do tego przyznać.

Może odbiegnę od pierwotnego tematu posta i "odpowiem" na temat,który wywiązał się ostatnio a`propo dresów..hehe,ten text chyba "załatwia"wszystko (no i mam nadzieje,ze Zaiks nie posądzi mnie za wykorzystanie textuSmile

"Dresy moje ukochane

Ja zakładam was nad ranem.

Dres mam dres !

Mam trzy paski na ramionach

Każda laska jest już moja.

Dres mam dres !

Idę w miasto w moich dresach

Zrobię dym w delikatesach.

Dres mam dres !

Ten kto nosi Adidasa

To jest facet pierwsza klasa.

Dres mam dres !

Moi kumple to kibole

Każdy bawi się bejzbolem.

Dres mam dres !

Punk ucieka hipis zmyka

Kiedy w dresach jest ekipa.

Dres mam dres !

REF:

Ja nosze dres

Dres spoko jest.

Ja nosze dres

Dres modny jest.

W dresach ojciec w dresach matka

W dresach nawet jest sąsiadka.

Dres mam dres !

Każdy u nas w dresach chodzi

W dresach starzy w dresach młodzi.

Dres mam dres !

I w Szczecinie i na Kresach

Cały naród biega w dresach.

Dres mam dres !

Wczoraj moja siostra Lola

Poszła w dresie do kościoła.

Dres mam dres !

Kiedyś w dresie biegał Pele

I Gagari latał w dresie.

Dres mam dres !

Nie wiem drodzy przyjaciele

Co świat nowy nam przyniesie?

Dres też dres !

REF- ...

Wszyscy dresiarze

To jedna rodzina

Starszy czy młodszy

Chłopak czy dziewczyna.

Bo wszyscy dresiarze

To jedna rodzina

Starszy czy młodszy

Chłopak czy dziewczyna. :

[addsig]

kotlet
Ta piosenka jest nie zła. Przez jakiśczas była chiciorem. Dla wielu osób nadal jest. To jest chyba pierwsza piosenka takiego typu. Jak na razie ja nie słyszałem jakiejś podobnej.

apage
zewnętrzny nie świadczy o człowieku. Takie jest moje zdanie. Może macie inne. Ja jednak twierdzę że najpierw trzeba poznać człowieka lub chociaż troche Mu sie przyjrzeć żeby go oceniać.

Kotlet chłopcze daj sobie spokój !!!!i po co ten komentarz o piosence niby wiecej **** trzeba kotlet dla mnie jestes beznadziejny ...czytałem wszystkie twoje wypowiedzi i jesteś pustym dzieciakiem który chce zaistniec w internecie i jeszcze ta fotka dla kogo to ???? i non stop to samo takie jest moje zdanie twoje zdanie w dupie mam bo nic nie wnosi tylko niepotrzebnie portal zaśmiecasz ....jak chcesz cos powiedziec to na temat na nie 4zdanie piepszenia jak to pan jechał na ryby i nic nie złapał won koleś!!!!!!!!!!
[addsig]

A ty apage niby co takiego nowego wniosłeś w swoich komentarzach, jakim prawem rozganiasz tu towarzystwo z portalu, twoje komentarze są podobne, tylko brakuje przy nich twojej fotki... Oceniaj sobie jak chcesz czyjeś komentarze i tak nie masz na to wpływu czy one się pojawią czy nie....jasne ?

A oto kilka wyrwanych komentarzy twoich , poczytaj sobie :

apage o clubingu...

hehe clubing...ale dobre..po co i dla kogo>??chyba dla gimnazjalistów..

Mówisz o "AVANTI" polecam grzane piwko z dodatkami Ale tylko jeden smakołyk w tej restauracji...hehe

Zim po tym zdjeciu co widze jak bym cie z browarkiem zobaczył to chyba na głowie bym stanął.

Kotlet dla ciebie komp to zabawa cały tydzien bez ruchu niedługo zmien ksywke na puplet..albo zraz!!!!!!!!

apage w "Byc czy mieć..?"

Powiem tak nie bede sie rozpisywał popieram

panaprzygode

ehehehe co to jest????? norma ze bez kasy nic niema nic nic nic nic nic nic nic nikt mi nie powie. Zdrowie tez jez ważne ale co mi da zrowie jak nie mam kasy i je strace !!!!????? _________________

Zim
Buuu , ktos pokazał pazurki .... No wiesz , ja tak juz nie wygladam .. Minęło jakies 14 lat od momentu zrobienia tej fotkii , a z piwkiem mnie nie zobaczysz , bo staram sie nie pic ..

Kotlet chce byc Vipem !! Ja Propnuje utworzyc range specjalnie dla kotleta i zamiast gwiazdek jakiegos pentusa walnąc i jakis ladny podpis Czekam na propozycje podbisu dla kotlecikaSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile

[addsig]

arek
zwala ludziska zwala . Po co rozpoczynacie wojne ? ale co do kotleta to moglby ograniczyc ilosc i stawiac na jakosc postow bo troszke przegina.Albo ma naprawde duzo do powiedzenia i brakuje mu slow albo na sile stara sie pisac cos w kazdym temacie . Postaw na jakosc tak jak to robia inni mlodzi np: Dunder, Zim, artystka ...
[addsig]

miasto-nowe.com
kotlet
Ok. A ty apage nie wymądrzaj sie. Twoje wypowiedzi są bogate ale nie w treść lecz w wulgaryzmy. I nie wiem czemu ma to służyć. Bo dla mnie nie trzeba wyrażaćtego za pomocąwulgaryzmów. I nie myśl że bede cię słuchał.

Kotlet musisz zmienic technikę wyrazania siebie, wystarczyłoby tylko :

" I nie myśl że będę cię słuchał."... ty budujesz zadania jak ci pani w pierwszej klasie kazała: "Mówcie pełnym zdaniem" i skutkiem tego jest to, że niektórzy ciebie tak odbierają i są nastawienie na NIE! Walnij w stół pieścią

i powiedz, ODWALCIE SIĘ ODE MNIE...!!! Zrób to ,a może dadzą ci spokój...

Zim
Podrecznik Zycia - mow zwiezle i sluchaj innych
[addsig]

apage
hehehe Apage rządzi na portalu !!!! Kotlet i tak słaby jestes dla mnie dzieciaku !!!Tak jak przedmówca napisał idz lepiej na podwórko pobiegać!!
[addsig]

apage
Koles który moje komentarze powklejał wyżej stać cie tylko na to ....Anonimie hehe śmieszny jestes dzieki za promocje
[addsig]

Przejdź do forum:
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło