Maj 02 2025 00:50:59
Nawigacja
· Strona Główna
· Artykuły
· Download
· Forum
· Galeria
· Kontakt
· Szukaj
Zobacz temat
Nowe nad Wisłą, Neuenburg an der Weichsel » Portal Nowego nad Wisłą » Forum
 Drukuj temat
Wspomnienia z amfiteatru
szalupa
Nie licz Gumiś dni, bo ten termin odpada... sponsor się wycofał, a bez pieniędzy to se ne da!!! Aura również nie sprzyja imprezom w amfiteatrze, co nie znaczy, że w ogóle nie będzie. Pracujemy nad zorganizowaniem koncertu, ale w pomieszczeniu. O szczegółach powiadomimy...cierpliwości Frown

sat
A to niespodziewane Sad Cóż to za chojny sponsor się wycofał?

sat
Ups... hojny sponsor Pfft

wih@jsdu
koncert dla niedowiarków - tak warto zatytułować spotkanie 14 grudnia. Wiara przenosi góryGrinCool

grzybek
heeej

grzybek
sory ze tak pozno ale niebyło mnie.czytałem cała dyskusje.PIERW SZACUN DLA SZALUPY TAK DALEJ I OBY NIEPODCIELI CI NUG TAK JAK NAM Z ROKIEM POD MURAMI CIESZE SIE SZALUPA ZE TO ROBISZ JESLI POTRZEBUJESZ POMOCY PISZE SIE.

grzybek
czytalem wypowiedzi ale niewiele wiecie.ale czas abyscie sie dowiedzieli dlaczego rok pod murami padł potem THE CASTLE.PAMIETAM ZE NA BIEGALISMY SIE WTEDY ABY TO URUCHOMIC TE CAŁA IMPREZE POTO TYLKO BY POTEM TO KTOS ZOZPIERDZIELIŁ.NAJWBLIRZEJ TEMATU BYŁEM JA I MOJ PRZYJACIEL.ITAK ROMBKE TAJEMNICY WYJAWIŁ FUS.ALE ITAK NAJWIECEJ WIEM JA BO WTEDY TO JA I K.... BIEGALISMY PO URZEDZCH ABY TO POWSTAŁO.CHCIELISMY WTEDY ROZSŁAWIC NOWE ABY LUDZIE W KRAJU WIEDZIELI O NASZYM ISTNIENIU ZE TU TERZ DAJE SIE CZADU KTO PAMIETA TEN WIE ZE KAPELE GRAŁY ROZMAITE TAKA IMPREZA DLA KARZDEGO.JESLI CHCECIE PORUSZAC TEMAT ANFI TEATRU ROKU POD MURAMI I THE CASTLE I CAŁEMU UPATKOWI TO ZAPRASZAM PYTAJCIE A DOWIECIE SIE PARU MOCNYCH ZECZY A WŁASCIWIE WSZYSTKIEGO.NIDŁUGO WRZUCE ZDJECIA Z ROK POD MURAMI UDOSTEPNIE WSZYSTKO CO MAM.POZDRAWIAMWink

arek
Witaj grzybek, ciekawie piszesz, jednak obiektywnie musze zapytac dlaczego wielkimi literami ???

miasto-nowe.com
grzybek
dobre pytanie.poprostu zapomnialem wylaczyc durzych literGrin

dumbledore
Grzybek - Dobre! Grin Szukaj tych fotek, czekamy z niecierpliwością.

musti
Grzybek pozdrawiam Musti co teraz robisz kolego

arek
grzybek jeszcze jedna uwaga, ortografia , to bije po oczach !! korzystaj z firefoxa , potrafi automatycznie sprawdzac bledy

Cool

miasto-nowe.com
grzybek
co do zdjec niemusze ich szukac mam ich troche nawet z kina chyba ale głuwnie z ROK POD MURAMI.

grzybek
Musti kurcze stary druchu wrucilem z zagranicy i staram sie tu pchac swoj wuzek.a w wolnych chwilach gram w vermucie.staram sie nienudzic jak zawsze.Wink

grzybek
co do ortografi to ona taka jest nie inna niewstydze sie jej zawsze robiłem błendy a skoro ona tak bije cie po oczach to sam włoncz sobie firefoksa mi ona nieprzeszkadza.Pfft .

Bonka
Grzybek... ale naprawdę... To nie boli.
Mozillę Friefox po coś w końcu wymyślili...

http://notatkizkociewia.blog.onet.pl/
Truskawa
Grzybku, istnieje coś takiego jak netykieta. Jeśli na forum osoba wyższa rangą (w tym przypadku sam super administrator) zwraca Ci uwagę powinieneś się dostosować. Jeśli Twoje błędy rażą po oczach wszystkich, tylko Tobie w sumie nie przeszkadzają, a Ty nie chcesz nic zrobić w tym kierunku, to znaczy że nie potrafisz funkcjonować nawet w takiej grupie społecznej jak garść użytkowników forum internetowego.
Zalecam Mozille Firefox, sama używam i jest naprawdę fajnym i łatwym narzędziem dla ludzi z problemami ortograficznymi.
Pozdrawiam!

arek
Netykieta netykieta, ale Grzybek do cholery !!! Mieszkasz (lub moze nie) w Polsce, uczyles sie jezyka polskiego, masz obywatelstwo polskie, to chyba zobowiazuje cie do czegos prawda?

co do zdjec niemusze ich szukac mam ich troche nawet z kina chyba ale głuwnie z ROK POD MURAMI.

co do ortografi to ona taka jest nie inna niewstydze sie jej zawsze robiłem błendy a skoro ona tak bije cie po oczach to sam włoncz sobie firefoksa mi ona nieprzeszkadza.

Nie rozumiem jak w tych kilku wersach mozna popelnic tyle ortow? Rozumiem gdybys mial problem ze slowem np. gżegżółka , ale...

Bledow moglbys uniknac gdybys pamietal ze szkoly podstawowej ze "nie"z czasownikami piszemy oddzielnie i pisze sie wóz bo wozy, włącz, błędy....

I powiem ci szczerze , ze napewno nie tylko mnie te bledy w oczy kola.

Z firefoxa korzystam, ale z ortografia nie mam problemow.

I na koniec - nie polemizuj ze mna bo sie zdenerwuje i bedzie BAN! Narazie dostajesz ostrzezenie , nie za punkt widzenia ale za ortografie!!!

miasto-nowe.com
barbaros
Hehehe, Arku...ale na pewno pisze się NA PEWNO oddzielnie, NA RAZIE zresztą też...GrinGrinCool
barbaros

grzybek
nieinteresuja mnie twoje ostrzerzenia ani ban i jesli masz problem z moja ortografia to nieczytaj tego co pisze.bo zauwarzylem ze nie istota sprawy cie interesuje tylko zgrywasz poloniste.i niegroz mi ja tu chce podyskutowac wiec wychamuj człowieku poszukaj zaczepki gdie indziej.pozdrawiam.

Przejdź do forum:
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło