Po co mi muzg.....?
|
arek |
Dodany dnia 05-05-2004 01:11
|

Główny administrator
Data rejestracji: 21.12.06
|
co prawda to prawda, wyleczyc nie damy rady ale wyeliminowac sila niekiedy trzeba , tym bardziej ze ten osobnik robil juz na portalu zamet duzo wczesniej pod inna xywa ...
[addsig] |
|
|
|
|
Dodany dnia 05-05-2004 09:00
|
|
Niech zgadnę- czy masz na myśli Kraina dżuniora? Jeśli tak, to czemu on figuruje na liście użytkowników?
Już zupełnie na marginesie pytanie - jak udała się akcja czyszczenia portalu z martwych dusz? |
|
|
|
|
Dodany dnia 05-05-2004 09:39
|
|
To nie Krain. Krain od czasu do czasu tu zagląda i tak się nie zachowuje. |
|
|
|
arek |
Dodany dnia 06-05-2004 00:54
|

Główny administrator
|
stwierdzilem ze nie ma sensu czyscic kont , za duzo roboty, musialbym przekonfigurowac komentarze , posty na forach , komentarze w galerii i wiele innych wszedzie gdzie dana osoba mogla cos napisac , inaczej po usunieciu wszystko mogloby sie rozsypac |
|
|
|
arek |
Dodany dnia 06-05-2004 00:55
|

Główny administrator
|
o kraina tu nie chodzi , krain jest ok ,nie robi siary na portalu |
|
|
|
|
Dodany dnia 07-05-2004 21:54
|
|
Znowu o muzgu - właściwie o bezmuzgowiu. Znowu księga gości w ogólniaku jest wyłączona. Po prostu guwniaże skaczą sobie do oczu - kto ządzi szkołą Bezmuzgowie to i gufniarstwo.... |
|
|
|
|
Dodany dnia 07-05-2004 22:16
|
|
Po co w ogóle tam zaglądasz, tam księga gości zmienia się co miesiąc, a poza tym nic ciekawego ta strona nie prezentuje, dziw mnie bierze, kiedy taka zdolna młodzież, a nic nie potrafi tam ciekawego stworzyć |
|
|
|
Wale smety |
Dodany dnia 08-05-2004 15:30
|
Użytkownik
Data rejestracji: 24.02.04
|
JAK ZOSTAĆ DRECHEM I DLACZEGO NIE?!
Tak więc większość ludzi nie ma problemu z odróżnieniem Drecha od zwykłego człowieka (tak drogie dzieci to ten łysy w bluzie z Adidosa, który stoi pod waszą klatką, jak ze szkoły wracacie). Skoro już wiemy czym jest Drech, przejdźmy do postępowania z tymi istotami.
Wiec możemy:
a) deptać niszczyć, bezcześcić, spalać i co tylko chcemy
ukrywać się przed Drechami (RISPEKT dla Andrzeja N. i jego dziadka)
c) bądź teżr30; stać się jednym z nich!
Zostanie Drechem nie jest wcale takie trudne, tym bardziej kosztowne - pieniążki możemy zdobyć kradnąc wózki z Biedronki lub sprzedając kartki świąteczner30;
Pierwsza rzeczą, jaką możemy, zrobić jest pozbycie się szczątkowego owłosienia na główkach naszych (kosiarka, żyletka, maszynka, czy cuś) Kiedy już od szyi w górę wyglądamy jak Drechy musimy zająć się resztą.
W celu zakupienia Dresu wybieramy się do Lumpeksu, bądź też sklepu z Odzieżą Na Wagę. Tam szukamy zużytego i starego dresu (nie chcemy przecież wyjść na Pozera, spacerując w nowiutkim dresie z Adidasa, nie?) Jeżeli jednak, jak na Drecha przystało, mamy zacięcie do robótek ręcznych, możemy skierować się do Babci, (jeżeli takowej nie mamy, zostajemy wolontariuszami w najbliższym Domu Spokojnej Starościr30 . Kiedy jesteśmy już w mieszkaniu Starszej Pani, Babcię ogłuszamy i przetrząsamy jej szafy w poszukiwaniu Przedwojennej Kiecki. Kiedy już ją podpi(pożyczymy!!!) wracamy do domu, gdzie kieckę zamieniamy w Drechospodnie. W tym celu przecinamy ją w połowie i zszywamy nogawki - udało nam się stworzyć Drechospodnie (nie zapominajmy, że nogawki powinny się zaczynać dopiero w okolicy kolan!). Kiedy mamy już Drechospodnie czas zdobyć Drechobuty (takie fajne z dwukilometrowym językiem i je**mi sznurówkami) Można je np. w Realu kupić (warto na jesienna wyprzedaż w marcu poczekać). Teraz trzeba w jakiś sposób uzyskać Bluzę z Adidosa (innemu Drechowi można za**ć) Posiadając te oto cudowne rzeczy jesteśmy już Drechami ze strony wizualnej.
Teraz czas na (znie)kształcenie naszej psychiki. Najpierw musimy kupić w Media Markt rTani Hip-Hopr1; za 11.99zł i słuchać aż o**myr30; Kiedy już o**my musimy poznać sekrety Dreskiej Kultury - samo JOŁ nie wystarczyr30; Oprócz tego, przyszły Drech musi wiedzieć, że Ziomalom się nie wpie***la
- leje się wszystkich innych, Drech musi też wiedzieć, że jego głównym zajęciem będzie stanie pod klatką. Ale nie samemu Trepy Durne, z Ziomalami!
Tak wiec skoro Drechami już jesteście możecie się zastanowić nad przyszłością, możemy bowiem zostać Skejtem, Żelem (ewentualnie po wyposażeniu się w odpowiedni szalik, Kibicemr30 , albo jakąś inną osobowościąr30;
Tak więc teraz Drechy Moje, Idźcie na świat i głoście Słowo Pana!!!
Serdeczne Bóg Zapłać.
Sraka Praptaka
P.S Jednak zastanówcie się lepiej, czy warto - w końcu każdy Nie-Drech na widok twojej podgolonej czachy będzie miał ochotę ci wpi***ić, a jak Ziomali w pobliżu nie będzie to nawet Xionc Ryzyk nie pomoże.
[addsig] |
|
|
|
Bies |
Dodany dnia 09-05-2004 14:36
|
Użytkownik
Data rejestracji: 17.12.03
|
Apel do aminów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za powyższy post panaprzygody należy się co najmniej 509( słownie: pięćdziesiąt) gwiazdek i awans. Proponuję kategorię mgrVip. Rzadko sie zdarza, żeby ktoś tak dogłębnie potraktował temat igo twórczo rozwinął. Warto było czekać tych kilka miesięcy przy tym poście ( wielkim) aby doczekać się tak fachowej i merytorycznej opinii. Brawo chylę kapelusza i od razu widać moje bune owłosienie za tóre Drchy sps64;ściliby manto pisząc bez gwiazdek. Graba mgrVipowi.
[addsig] |
|
|
|
sat |
Dodany dnia 09-05-2004 15:42
|

Użytkownik
Data rejestracji: 25.12.02
|
Ja tak zaraz bym nie przyznawał mgVip`a - taka pracę trzebą oceniać pod innym kątem, przedewszystkim pod takim czy jest to praca samodzielna
Panprzygoda wstawił tekst, który nie jest jego własnym, a więc poczekam bym z tym mgr |
|
|
|
azja49 |
Dodany dnia 09-05-2004 15:45
|
Użytkownik
Data rejestracji: 18.03.02
|
to sie chyba nazywa plagiat o ile sie nie myle????
czy sie myle???
masz moze zgode do publikacji autora??
[addsig] |
|
|
|
sat |
Dodany dnia 09-05-2004 15:48
|

Użytkownik
Data rejestracji: 25.12.02
|
Brawo Azja ! Bystrzacha jesteś  |
|
|
|
Wale smety |
Dodany dnia 09-05-2004 16:15
|
Użytkownik
Data rejestracji: 24.02.04
|
Ja to vipa nie drapie a jak co od dzisiaj pisze jako anonim alocha!!!
[addsig] |
|
|
|
arek |
Dodany dnia 09-05-2004 16:36
|

Główny administrator
|
no dobra ale co chcecie ? Przygoda nie napisal ze to jego text, po prostu go umiescil , fakt mogl napisac czy to jego samodzielna praca czy tez moze skad ja skopiowal , ale czy to wazne ? Text adekwatny do tematu tego fora , no i ciekawy ... Ja tam nie rozstrzasalbym czy to jego praca czy nie , no i nie jestem za ani przeciw wstawienia mgrVIP, stopien ten nie jest przewidziany, a poza tym te rangi sa po to zeby tylko widziec ile kto postow napisal , jesli ten ranking jest bezsensu i niektorzy traktuja go jako wymiernik i pisza byle co zeby miec VIPA 9 za ktorego i tak nic nie dostana) no to coz ... Czy ranga ma jakies dla was znaczenie ?dla mnie nie, traktuje ja jako bajer a nie cos co jest priorytetem wypowiedzi na forum , pozdrawiam Kotleta. Rzeczywiscie chlopak po dostaniu vipa ucichl ...
[addsig] |
|
|
|
Bies |
Dodany dnia 10-05-2004 11:51
|
Użytkownik
Data rejestracji: 17.12.03
|
Proponowałem mgr - bo nie miałem świadomości, że to plagiat. Jestem zwolennikiempodawania źródła informacji. Jak to niektórzy robią. Wszak może mi się podobać czyjś utwór i wklejam go podając źródło.
Całe szczęście, że to przydarzyło sie na tym poście - o muzgu. Autor sam siebie pokarał. Publicznie wytknięto kradzież. AMEN
[addsig] |
|
|
|
maciek |
Dodany dnia 10-05-2004 12:24
|
Użytkownik
Data rejestracji: 29.12.02
|
Taka przypadłość. Po zostaniu VIPem wiele osób, klapie nagle nie tylko na portalu.
Ma to napewno związek z mózgiem niekoniecznie od razu owiniętym w dres.
Jak byłem młody to byly to radio szwetka i beretka
[addsig] |
|
|
|
kapa |
Dodany dnia 10-05-2004 12:30
|
Administrator
Data rejestracji: 16.03.02
|
Prawdopodobnie jestem Matuzalemem portalu wystarczy zerknąć kiedy dołączyłem do towarzycha. Nigdy nie zabiegałem o gwiazdki, jeżeli sie wypowiadałem to raczej ironicznie z uśmieszkiem Nie może być gwiazdka celem samym w sobie. Pod nią powinien być muzg. Inaczej będzie ugwieżdżone bezmuzgowie. Pyzdra.
[addsig] |
|
|
|
|
Dodany dnia 10-05-2004 15:48
|
|
|
|
|
|
kapa |
Dodany dnia 10-05-2004 18:03
|
Administrator
Data rejestracji: 16.03.02
|
Pomyliłeś mnie z Maćkiem, który pisze o klepaniu dla gwiazdek. Matuzalemem jestem nie dlatego kiedy zarejestrowałem sie ale ze względu na metrykę hehehehe
[addsig] |
|
|
|
|
Dodany dnia 11-05-2004 00:46
|
|
Jasne Matuzalem! Ale nikt tu nie zajrzy na forum, kiedy wszyscy maj byc madrzy i unikalni ze swa madroscia, kazdy bedzie analizowal swoje mysli i na koniec stwierdzi; no to co powiem i tak nic nie wnosi do forum.
To bez sensu, zagladamy tu , aby sobie pogadac, nie kazdy jest filozofem i nieprzecietnym madralom, a co za tym idzie? Gwaizdki beda sie pojawiac i bedziemy jednak bezmugowymi VIP`ami
|
|
|