Maj 01 2025 20:37:50
Nawigacja
· Strona Główna
· Artykuły
· Download
· Forum
· Galeria
· Kontakt
· Szukaj
Zobacz temat
Nowe nad Wisłą, Neuenburg an der Weichsel » Portal Nowego nad Wisłą » Forum
 Drukuj temat
Wspomnienia z amfiteatru
grzybek
MUSTI

grzybek
MUSTI jak zwykle masz cos dobrego i madrego do powiedzenia.własnie z tej strony cie znałem.masz racje niewarzne co masz do powiedzenia tylko czy jestes dobrt z ortografji wiesz czemu bo chyba niewilu to obchodzi dzis co wiesz i chcesz przekazac warzniejsze jest to aby ci dopieprzyc,widzisz nikt niespytał jak bylo z anfiteatrem choc niewielu wie jak rok pod murami padł dlaczego nas odsuneli od tego i rozpieprzyli nam zespoł ktury grał wiele lat i to z jednymi z najleprzych w tym kraju wtedy mowa o GOLDENLIVE JOHN PORTER ARMAGEDON i dlaczego niedoszło do koncertu z PROLETARYAT ale zato nieudolnosc pisowni na topie.ty znasz temat wiec pytac niemusiałes.chyba nikt niebył tak blisko z poza zespołu tego wszystkiego jak ty.najezdziłes sie z nami po koncertach na rozrzucałes ulotek byłes własciwie czescia tego wszystkiego byłes znami od poczatku do koncan nigdy tego niezapomniemy tobie byłes mocna osobowoscia i jestes i nikt tak niewerzył w to co robi jak ty.SZACUNEK DLA CIEBIE KOLEGO

grzybek
MUSTI jeszcze jedno ja tylko wypowiedzialem sie ze wzgledu na ciebie z szacunku dla ludzi co cos robili dla miasta takich jak ty co jego los niebył im obojetny niewypowiadam sie bo poco ktos z powodu mojej dysleksji ma sobie robic pole do dyskusji i uwag ja nikogo nieobraziłem zeby tak potraktowano moja osobe a jak mało warzny jest anfiteatr swiadectwem jest ta dyskusja i dokładanie ludziom kturym choc tylko na 3 lata ale udało tchnac w niego zycie co notabene nieudało sie nikomu przed nimi ani prawie 20 lat ponich.imprezy przed rok pod murami organizował bowiem urzad czyli były panstwowe. pozdrawiamWink

arek
Grzybek, chyba sie troche zapedziles ...

niewypowiadam sie bo poco ktos z powodu mojej dysleksji ma sobie robic pole do dyskusji i uwag ja nikogo nieobraziłem zeby tak potraktowano moja osobe a jak mało warzny jest anfiteatr swiadectwem jest ta dyskusja i dokładanie ludziom

Chcialbym zauwazyc ze od prawie pol roku kwestia amfiteatru jest jednym z glownych watkow dyskusyjnych na portalu. Zwroc uwage chociaz uwage na to forum, przeciez zostalo tyle postow napisane ...
Rowniez nikt ciebie nie obrazil a zwrocil tobie uwage w zwiazku z dysleksja.

miasto-nowe.com
barbaros
Grzybek, ja tu czekam już kolejny dzień na Twoje informacje..Frown Nie daj się prosićWink
barbaros

maciek_bis
Pół roku??
Kilka lat. Gdzieś koło 2004 tez pisywaliśmy o amfiteatrze.
Nie było mnie tu długo. Patrzę a amfiteatr wciąż na tapecie.
Znak czasów, boli normalnych ludzi rujnacja takiego obiektu.
Co do bęłdów to pamęitacje ze wystarczy by były wszystkie literki w wyrazie i pierwsza i ostatnia na swoim miejscu a da sie czytać bez problemów.( Chyba że jest się korektorem tekstówWink)
Maciek P

grzybek
ck.miło interes wtym aby nas odsunac od rock pod murami to była duza impreza.nieprzebili by nas tym co oni organizowali czyli niczym.rozmawialismy wtedy z nimi chcielismy zeby sie do tego włonczyli anie niszczyli to co przyciagało ludzi.ale jeden znich pow.POCO TO W NOWEM?TO BEZSENSU JACYS ROKMENI.MY NA ZAMKU ZORGANIZUJEMY LEPIEJ.no i czekamy 20 lat az sie wychyla. tak długo to organizuja to pewno drugi jarocin bendzie.haaa Wink

1125
90.Smile
Edytowane przez 1125 dnia 28-02-2009 02:16
Koniec świata nastąpi 21.12.2012. Dokładna godzina, zostanie wyłoniona w drodze referendum.Pfft

grzybek
ta nekro rzeznicy to fajni goscie zeny i jego ekipa.choc długo niezagrali.pamietam tych luzakow z kturymi poznalismy sie w swieciu.gdzie oni wszyscy sa.

grzybek
CZY PAMIETACIE KAPELE KTORE GRAŁY NA ROCK POD MURAMI.?JAKIES NAZWY.

arek
Grzybek , nie pisz WIELKIMI LITERAMI !!!

miasto-nowe.com
grzybek
niemam pytanFrown

arek
grzybek, moze masz wasze nagrane kawalki w wersji elek. np. mp3 ? Cool

miasto-nowe.com
grzybek
cos znajde arek napewno.jak dobrze poszukam to pewno fragmenty koncertow sie znajda.własnie miałem spytac czy takie cos mozna zamiescic na portalu?zeby młodsze pokolenie mogło zobaczyc i posłuchac co sie działo na koncertach the castle.a działo sie oj działo czyste szalenstwoCool

arek
grzybek , pewnie ze tak . mam duza skrzynke mailowa.Grin

miasto-nowe.com
grzybek
wciagu dwoch dni dostarcze materiały

arek
grzybek mamy 29-01-2008 a moja skrzynka mailowa jest pusta....

miasto-nowe.com
szalupa
Przyznam Grzybek, że nie czytałam tego od 15 stycznia byłam nieobecna i to dosyć długo, ale widzę, że ładnie tu namieszałeśGrinGrinGrin Prawdziwe WEJŚCIE SMOKA. Poszukaj w końcu te zdjęcia... jak będziemy zaczynać z akcją " Ratujmy amfiteatr", to będzie gdzieś maj, czerwiec, to zaprosimy Cię do współpracy, a póki co myślmy jak mogłoby to w tym roku wyglądać. Przyznam się, że już wstępnie rozmawiałam z naszym słynnym Nowianinem- Adamem Czerwińskim, poprosiłam go o koncercik w naszym amfiteatrze, zareagował baaaaardzo pozytywnie, pozostaje tylko kwestia dogadania terminu, warunków itd.
Grzybek, na pewno będziemy potrzebowali twojej pomocy, ale póki co, szykuj zdjęcia.

sat
Szalupa, grzybek już dał fotki, widzę, że popadłaś w zimowy sen Grin

szalupa
O kurcze, a gdzie one są? GrinGrinGrin

Przejdź do forum:
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło